::Attention::
  • This blog download stuff contain only links to other sites on the Internet
  • I do not host or upload any file here
  • The article are written in English & Bahasa Malaysia.

Thursday, June 9, 2016


How to install
lvchen.byethost16.com

Download code
sites.google.com/site/lvchenbloggerhack/

How to host script file
helplogger.blogspot.my

Programmed by LVCHEN

Monday, May 16, 2016

Suatu ketika dulu, bila kawan-kawan ajak keluar, memang tak payah fikir dua kali... cakap saja kat mana, mesti sampai punya!

Tapi sejak dah beranak-pinak ni, nak keluar pintu rumah saja dah boleh dikira satu adventure! Itu tak kira time makan lagi...

Jangan risau! Kafe-kafe ini khas untuk para ibu bapa yang mementingkan keselesaan untuk seisi keluarga apabila tiba masa untuk menjamu selera:

  • 1. Goodness Greens Cafe, Taman Tun Dr Ismail

    • Peminat jus La Juiceria pasti teruja dengan kafe terbaru mereka yang menyajikan menu penuh nutrisi, termasuk salad yang boleh direka sendiri! Si kecil boleh menikmati jus-jus berwarna-warni mereka di sudut permainan yang disediakan. Aktiviti seni untuk kanak-kanak juga diadakan di kafe ini; ikuti mereka di media sosial untuk menyertai sesi seterusnya!

      Alamat: 32 Jalan Datuk Sulaiman, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur
      Waktu Operasi: 9 pagi - 9 malam (Isnin - Jumaat) | 8 pagi - 9 malam (Sabtu & Ahad)
      No. Telefon: +6018 368 3320
      Pork-free (dalam proses mendapatkan sijil Halal)

      Ikuti Goodness Greens Cafe di Instagram | Facebook
      says.com

Tuesday, April 5, 2016

Pada waktu ini, saya sudah mendengar pelbagai keluhan tentang kos sara hidup yang semakin meninggi, duit tak cukup, tak tahu nak uruskan duit, komitmen yang tinggi dan pelbagai lagi yang melibatkan kewangan peribadi. Apa yang saya boleh katakan.. orang semakin kekurangan duit mahupun nilai duit.
Tujuh tips mungkin dapat membantu anda semua dalam penyelesaian masalah anda.

Friday, February 26, 2016

Kissing is always fun to do – I still remember my first kiss – I think those are things that you will never forget. My husband and I like to talk about our first kiss (with each other, of course). Kissing is romantic and it can really set the mood. Of course, there are some things that you should avoid doing or saying when the two of you are engaged in this intimate moment. Below, I am going to give you 7 things not to do when kissing …

7. Don’t Charge with Your Tongue Sticking Out

This one could actually gross the person out. Instead, put your lips together, then insert the tongue. I know, it sounds funny, but that is how it is done. This way, we don’t actually see the tongue.

6. Don’t Keep Pulling Away

Of course, this if you want to be kissed. If you don’t want to be kissed, then you pull away and if that doesn’t work, smack them. Now, if you actually want to be kissed by that person, then don’t keep pulling away.

5. Oxygen

People hate it when you push too hard, shove your tongue down their throat and don’t give enough oxygen. You should do it gently and give room for oxygen. While I said do not keep pulling away, there is a time you need oxygen, so use that time to gently kiss the neck.

4. Don’t Make Jokes

While you are kissing and in an intimate hold, don’t keep making jokes. I think this is a bit childish and guys could get turned off by this one. Especially, if you are making jokes about saliva or something gross.

3. Don’t Belch

Oh goodness, if you feel that you are about to belch, please don’t do it in their mouth. By all means, ignore number 6 and pull away before you belch!

2. Don’t Pass Your Gum

Unless your partner specifically asks for you to give the gum from your mouth to their mouth, don’t do it. This could totally gross them out.

1. Don’t’ Say Someone Else’s Name

While you are kissing, I know things get in the heat of the moment, but you should avoid saying someone else’s name. You definitely should not say your ex girlfriend or boyfriend’s name. Also, don’t go and mention how they used to kiss – this is not the time or the place to do something like that and sometimes, things are better off not said.
Those are 7 things not to do when kissing. If you do these things, then your partner may not respect you so much the next time the two of you kiss. They may also try to avoid giving you kisses from then on out. Oh and as a reminder, before you kiss, make sure you clean your nose, because you would hate to introduce your partner to whatever may be inside your nose. I think I about covered it – do you have a terrible kissing story you would like to share with us?

Top Photo Credit: Feeling Croppy

Source: google image serach
1. Depression

You could be depressed and not even know it. According to WebMD, Depression can take hold gradually, without a person realising that depressive thoughts and feelings are increasingly dominating his/her perspective – and his/her life. People who are depressed usually experience problems sleeping; they usually sleep too much or rarely sleep at all.

2. Sleep Apnea

Sleep Apnea is a sleep disorder that causes people to wake up throughout the night because they stop breathing. This ultimately causes the person to feel tired during the day. Sleep Apnea can also cause high blood pressure, diabetes, depression and headaches.

3. Skipping Breakfast

Breakfast fuels your body and gives you energy for the day ahead. It’s good for your health and improves your memory and your mood. Skipping breakfast can make you feel tired. If you are not eating the proper nutrients you need to function, your body will slow down. According to livescience, “About 18 percent of males and 13 percent of females between the ages of 35 and 54 are breakfast skippers, according to a 2011 study by the market research company NPD group.

4. Glass of Wine Before Bed

The day has come to an end and you pour yourself a glass of wine to unwind before bed. The truth is, alcohol before bed can be very hazardous to sleep. It can cause you to wake up periodically throughout the night and feel sluggish in the morning.

5. You’re Dehydrated

Drink water! According to WebMD, “Water makes up the majority of your blood and other body fluids, and even mild dehydration can cause blood to thicken, forcing the heart to pump harder to carry blood to your cells and organs and resulting in fatigue.

6. Napping

Taking a nap longer than 30 minutes can actually cause you to wake up feeling more tired. After 30 minutes your brain falls into a deep sleep which will lead to you waking up feeling groggy and unsteady. Also, make sure you are taking your siesta earlier in the day. Taking a nap closer to bedtime makes it more difficult to fall asleep at night.

7. You’re Not Consuming Enough Iron

One of the most common symptoms of iron deficiency is exhaustion. According to ABC News, “Iron is critical for producing hemoglobin, a protein that helps red blood cells deliver oxygen throughout your body. So without it, everything suffers -- and can lead to anemia.”

8. You Check Your Phone at Bedtime

If you are having a hard time falling asleep, or you find yourself waking up tired, it may be because you check your phone before bed. It has been proven that the light given off by our electronic devices has the power to disrupt our sleep. According to cnet, the blue light that your LED screen gives off can slow down or stop the production of melatonin. Without melatonin we tend to stay awake longer which in turn keeps us up later than we intended.

9. Caffeine

Have you ever noticed that drinking more coffee actually makes you more tired? This could be because coffee can cause dehydration, which in turn causes fatigue. It’s true that your morning cup gives you a good energy boost. However, drinking coffee before bed can cause you more harm than good. Coffee before bed it likely to keep you awake at night and disrupt your sleep.

10. You’re Not Exercising Enough

If you find yourself too exhausted to work out after waking up, you have made a huge mistake. Regular exercise has the ability to increase your energy, improve your muscle strength and boost your endurance. The Mayo Clinic explains, “exercise and physical activity deliver oxygen and nutrients to your tissues and help your cardiovascular system work more efficiently. And when your heart and lungs work more efficiently, you have more energy to go about your daily chores.”

Source: theactivetimes.com

Thursday, January 14, 2016

Pembuatan Website Standard (Statik)

Pembuatan website standard memiliki beberapa halaman (page), iaitu:
•    Halaman depan (home)
•    Halaman profil.
•    Halaman servis.
•    Halaman hubungi (Contact).
Website standard ini biasanya hanya memiliki halaman statik yang tidak diubah dalam jangka waktu yang panjang sesuai untuk company profile. Selain itu, website jenis ini tidak memiliki interaksi pengunjung website dengan pemilik website dan tidak dapat menginput apa pun. Jadi, hanya bisa browsing saja.

Harga:
•    150-300/sekali (Website) static/blog platform
•    150-200 untuk domain/hosting/peryear*

Tambahan:
•    50-100 (tambah content/info)

Pembuatan Website Intermediate

Website intermediate memiliki beberapa halaman lebih dari kategori standard, iaitu:
•    Halaman depan (home).Halaman profil.
•    Halaman servis/product
•    Halaman hubungi (Contact)
•    Halaman buku tamu (guestbook).
•    Halaman blog, berita, atau informasi terbaru (update) dari website yang bersangkutan.

Pada website kategori intermediate ini sudah ditambahkan cirri-ciriyang memungkinkan pengunjung untuk berinteraksi misalnya komen pada buku tamu. Selain itu ada pula halaman berita yang isinya adalah update dari website misalnya informasi tentang servis terbaru yang ditawarkan.

Biasanya pada website intermediate sudah diberikan CMS (Content Management System) untuk memudahkan pemilik website dalam mengelola websitenya tanpa campur tangan dari pihak pembuat website (Website Developer).

Harga:
•    500-1000/sekali (Website) CMS
•    150-200 untuk domain/hosting/peryear*

Tambahan:
•    50-100 (tambah content/info)
•    300 (train org utk maintain)/sekali/perperson

Pembuatan Website Advance

Website yang dikategorikan sebagai website advance adalah website yang memiliki citi-ciri interaktif yang lebih komprehensif dari kategori intermediate. Halaman yang ada pada website kategori advance sama dengan kategori intermediate, ciri-ciri tambahan yang lebih dari intermidiate seperti:
•    Chatting Room
•    Forum
•    Online Customer Service
•    Polling
•    Priority Support
•    Custom

Harga:

•    Lebih mahal dari Intermidiate rate.
•    Berdasarkan Kompleksiti
•    Domain/hosting/peryear (Berdasarkan anggaran pengunjung & kompleksiti website)

Catatan: 
Harga yang telah saya sebutkan di atas bukanlah harga pasti dari pembiayaan pembuatan website! Seiring dengan perkembangan teknologi semasa harga tersebut mungkin saja berubah menjadi turun atau naik. Harga di atas ini hanya digunakan untuk rujukan membandingkan harga servis pembuatan website yang ditawarkan oleh para web developer.

Monday, October 12, 2015

Inilah 11 Pekerjaan Pelik Di Pejabat Google Yang Anda Tidak Pernah Terfikir | Pernahkah anda terfikir untuk bekerja di bawah syarikat terkemuka Google?

Jika pernah apakah pekerjaan yang anda diinginkan?

Sebenarnya, terdapat 11 pekerjaan pelik yang ada di Google.

Dipetik dari Businessinsider, berikut 11 pekerjaan atau kedudukan yang mungkin tidak akan anda percaya ada di pejabat Google.

1. Dance Program Manager
Hairan? Tapi inilah kenyataannya. Google sengaja mengupah orang untuk mengajar tarian dan yoga di studio tarian milik mereka. Tujuannya tidak lain untuk membuat pekerja tetap sihat.

2. Massage Therapist
Jangan bimbang !penat atau badan sengal ketika bekerja. Para pekerja ini siap memberi urutan untuk anda.

3. Nutritionist
Tak ada lagi alasan jajan sembarangan ketika rehat makan tengah hari. Google menyajikan pelbagai santapan berkhasiat tinggi yang dipilih oleh para Nutrisionist.

4. Ergonomics Specialist
Tugasnya mengatur ruang kerja anda agar selesa dan menyihatkan. Mereka memastikan para pekerja yang lain tidak menderita sakit punggung ketika bekerja. Cukup aneh kan?

5. Fitness Program Manager
Para pekerja bertugas untuk membuat pekerja lain mempunyai badan profesional. Jika anda ingin kurus dan mengurangkan berat badan, cubalah melamar pekerjaan di Google.

6. Transportation Program Manager
Tentunya seseorang harus menetapkan alur pengangkutan para pekerja di Google, misalnya basikal. Orang yang bekerja di posisi ini harus memastikan semua pekerja boleh mundar mandir dengan mudah.

7. Jolly Good Fellow
Tugasnya adalah sebagai motivator agar setiap pekerja bekerja secara maksimum.

8. Green Team Lead
Mereka diwajibkan mengurus kecekapan tenaga pada bangunan pejabat dan mencari sumber makanan yang mesra alam sekitar.

9. Food Scientist
Orang-orang ini bertugas melakukan eksperimen tentang makanan yang percuma disediakan, seperti coklat M & M.

10. Childcare Center Preschool Teacher
Para guru ini bertugas mengajar dan menyelia kemudahan penjagaan kanak-kanak yang Google tawarkan di beberapa pejabatnya.

11. Intergalatic Federation King Almighty and Commander of the Universe
Rasa aneh? Jabatan yang dipegang oleh Tiffany Montague ini bertujuan untuk menjalankan projek luar angkasa Google, seperti menghantar robot ke bulan.

via : gilerkentang.com

Categories

Quote of the day

Follow Us by Email

Jom Cuba Resepi

Visitor

free counters

Visitor Traffic

Blog Archive

Calendar

Lets Talk

Lowyat.NET

Teknik Buat Blog

Resources



Your Infos

Quotes

Sweet words are easy to say, Sweet things are easy 2 buy, but sweet people are difficult to find. Life ends when U stop dreaming, hope ends when U stop believing, love ends when U stop caring, friendship ends when U stop sharing.

Followers