::Attention::
  • This blog download stuff contain only links to other sites on the Internet
  • I do not host or upload any file here
  • The article are written in English & Bahasa Malaysia.

Monday, October 13, 2014

1. As long as you are alive, anything is possible. The only valid excuse you have to give up is if you are dead. As long as you are alive (and healthy and free) you have the choice to keep trying until you finally succeed.

2. Be realistic. The chance of mastering something the first time you do it is almost non-existent. Everything takes time to learn and you will make mistakes. Learn from them.

3. You are strong. You are stronger than you think. One little setback is not enough to stop you from achieving your goals. Neither are 10 or 100 or 1000 setbacks.

4. Prove yourself. You don’t want to be known as someone that is weak and gives up. Go out there and prove yourself to the world and to yourself. You CAN and WILL achieve what you set out to do. The only time you fail is when you give up.

5. Believe in your dreams. Don’t sell yourself short. In life there are going to be many people who will try to bring you down and tell you what you want to achieve is not possible.

6. Your family and friends. Let the people you love and who mean the world to you be your inspiration to persist and persevere. Maybe you need to try a different angle, study more or practice more but don’t give up!

7. There are people worse-off. Right now there are many people who are in a worse situation and environment than you are. Are you thinking about giving up running 5 miles a week? Think about the people who are unable to even walk and how much they would give to be able to run 5 miles every day.

8. You deserve to be happy. Don’t ever let anybody tell you otherwise. You deserve to be happy and you deserve to have success. Keep that mindset and never give up until you reach your destination!

9. Inspire others. Be an inspiration to others by refusing to give up. Who knows what someone else can achieve because you never gave up and in turn inspired them not to give up.

10. You are so close. Often when you feel like you want to give up you are so close to making a huge breakthrough. You are just a heartbeat away from success.

Sometimes it can be rather difficult to build successful relationships with men. That is due to the fact they are absolutely different from women. If you really want to understand men, I should say that simple communication is not enough. There are lots of books available about men and their psychology. Perhaps you’ll be surprised to find out some interesting things about women that are important to men. I recommend you to get acquainted with these things if you want to avoid numerous misunderstandings with your man. Here are some of them.
Astonishing Things That Are Important to Men

1. Respect

Respect

One of the greatest things that really matter to men is respect. They do everything possible in order to be respected by their friends and colleagues. When a guy sees that he is not respected enough by others, he suffers greatly. Moreover, lack of respect may even lower his self-esteem. When it comes to relationship with women respect also should be taken into consideration. We usually don’t pay much attention to this thing, but those girls who give boys respect will win over.

2. Appreciation

Appreciation

I was amazed to discover that almost all men can’t live without appreciation. They constantly need compliments on their achievements. The only thing you have to do is to be grateful to a man and his happiness will be endless. He will experience the same feeling as you do when hearing about his love. Just say a few compliments to your guy and you will see the difference.

3. Your Smile

 Your Smile

Do you know that your smile is fantastic? You can charm everybody with it, especially your man. Let him enjoy the warmth of your happy smile. Surely, every man wants to have an optimistic woman in his life who will always share her positive emotions with him. If a girl is happy that means she has a loving and caring boy. By showing your happiness to your guy you’ll give him an opportunity to understand how good he is. Remember that such small thing like your smile contributes greatly to your relationship with the one you love.

4. Time to Think

Time to Think

The fact is that men don’t think very quickly. When some great events happen in their life, they need extra time to process everything. Every time your man has to make a serious decision he will always hesitate and think it over for a long time. As a rule, it takes him much time to consider all pros and cons of the situation. As for women, they always know what they think of the issue discussed.

5. You Look Beautiful

You Look Beautiful

It doesn’t mean that your guy will grudge when he sees you wearing your favorite pajamas at home. However, it will bring him more pleasure to watch you looking your best. But you shouldn’t use a lot of makeup or buy the most expensive and stylish clothes. Actually, being beautiful is not looking like a top model. Natural beauty is much more appreciated than anything else. Your sweetheart will be happy to know that you make efforts to look amazing only for him.

6. Compliments on His Work

Compliments on His Work

Another thing that matters to your man is your praise for his work. Try to compliment him whenever he deserves it. If a guy works hard to achieve success, your appreciation will certainly motivate him for greater results. No matter what your husband or boyfriend does, your compliments will cheer him up. Moreover, you can improve his mood with your pleasant words.

7. Your Laugh

Your Laugh

You can be sure that your laugh influences your man in the same way as your smile does. Without a doubt, your laugh has a magical effect on your close people. It is the brightest sign of your joy and happiness. If you smile and laugh a lot, your guy will always feel comfortable with you. I’m convinced it’s impossible to build a happy and successful relationship with a man if he often sees you dissatisfied and unhappy.
It is obvious that you should be aware of your man’s likes and dislikes, things that make him happy. In such way you can reach a mutual understanding with the most precious person in your life. Bear in mind all these things when you communicate with your sweetheart. Which of them do you find the most effective? Please share your thoughts in the comments section.

Source: amerikanki.com

Sunday, October 12, 2014

Hye bloggers :)

This is my 1st time request cash out. this is my update from early i request.

# 29/9/2014
Just request cash out from 8share. Yeah! Cant w8 for it.

 

I receive this notification email from 8share mention that they has received my request.
*excited :D

 


#Update 1 - 8share email verified 6/10/2014

yaaay 1 more step. now they already verified my request.




#Update 10/10/2014

Alhamdulillah. Yaaaay finally i receive my 1st payment from 8share directly to my account. Thanks 8share!




Thursday, October 9, 2014

Kami ingin mengalu-alukan anda sebagai sebahagian dari komuniti blog Nuffnang dan terima kasih kerana sudi mendaftar blog anda dengan Nuffnang! Kami ingin berkongsi petua bagaimana meningkatkan pendapatan blog anda dengan mengikuti langkah-langkah tersebut.

Apakah yang anda perlu lakukan?
Sebelum kita boleh memperuntukkan iklan kepada blog anda, sistem kami memerlukan masa untuk memproses trafik blog anda. Proses ini akan mengambil sekurang-kurangnya 21 hari selepas anda memasang unit iklan di blog anda, oleh itu jangan risau jika tidak ada iklan dipapar di unit iklan anda. Selepas blog anda diserahhakkan kempen, anda akan mendapat emel tentang info kempen tersebut daripada Ad Operations kami. Jika anda tidak berhasrat untuk mengambil bahagian dalam kempen tersebut, anda boleh emel ahli Ad Ops kami untuk menarik diri daripada kempen tersebut.
Sebagai rangkaian blog yang terbesar dalam Malaysia, terdapat banyak cara untuk anda untuk mengambil bahagian dalam komuniti Nuffnang. Berikut adalah tips daripada kami:

  1. Cara-cara untuk meningkatkan trafik blog anda.
    Kami mencadangkan minimum 20 views setiap hari. Anda boleh mensasarkan untuk mencapai 100 views setiap hari jika trafik blog anda melebihi 20 views setiap hari.

  2. Pilih susun atur blog yang memberikan ruang untuk unit iklan!
    Nuffnang mempunyai 3 jenis unit iklan yang anda boleh letak di blog anda iaitu leaderboard, skyscraper, dan large rectangular. Kebanyakan pengiklan akan memilih unit iklan leaderboard dan skyscraper, oleh itu kami mencadangkan supaya anda memastikan blog anda mempunyai ruang untuk unit tersebut. Untuk maklumat lanjut berkaitan dengan saiz and penempatan unit iklan, sila log masuk ke Nuffnang dan klik "Add ads".

  3. Pastikan Nuffnang mengetahui apa jenis blog anda!
    Pada masa anda berdaftar dengan Nuffnang, anda dikehendaki melengkapkan kajian untuk memilih kategori blog anda. Dengan ini, ia membolehkan kami untuk mencari blog yang sesuai untuk kempen iklan yang berkenaan.

  4. Memahami pembaca blog anda.
    Dengan memahami pilihan pembaca blog anda, anda boleh mengetahui bagaimanakah pembaca anda akan bertindak terhadap iklan dan jenama yang ada pada unit iklan blog anda. Iklan Nuffnang adalah disasar kepada kategori atau golongan yang berkenaan. Justeru itu, pilih kategori yang sesuai untuk blog anda, bukan sahaja akan membolehkan kami untuk memperuntukkan iklan yang sesuai kepada blog anda, malahan dapat menambah pendapatan blog anda.

  5. Pengiklanan banner Nuffnang.
    Nuffnang akan memapar iklan di unit iklan yang ada pada blog yang telah berdaftar dengan Nuffnang. Unit-unit iklan tersebut membolehkan kami mengukur trafik blog anda, dan pada masa yang sama dapat mengiklankan di blog anda. Dengan cara ini, anda akan mendapat pendapatan. Walaupun anda hanya dikehendaki meletak salah satu unit iklan di blog anda, tetapi lebih banyak unit iklan yang anda letak, semakin tinggi peluang blog anda akan dipilih untuk kempen iklan yang berkenaan.

Sekiranya anda mengalami segala kesulitan atau mempunyai segala pertanyaan, sila hantar mesej kepada HelpDesk kami, pihak kami sedia membantu.
Sekian, Terima Kasih.
Nuffnang

Hye bloggers,

Yaaaay! Finally, i decide to cash it out.
Just wanna share regarding my first payout from Nuffnang.
I earn it from 2008 till Sept 2014, its being 6 years to get this.
Well im not a hardcore blogger.

Its not much compare to year i earn it and to what other bloggers are receiving on their blog but it’s a good start and it inspires me to work harder as a blogger.
But i feel exited, happy & graceful i got paid by blogging activities, its being along time to get all this.

The amount is small compared to what other bloggers are receiving on their blog but it’s a good start and it inspires me to work harder as a blogger. This cash amount that I received from Nuffnang Malaysia as my first payout is actually just an icing on the cake. - See more at: http://www.myincomefromnet.com/2013/04/my-first-payout-from-nuffnang.html#sthash.qvHc5gfZ.dpuf


Thanks Nuffnang :)




Wednesday, October 8, 2014

Gambar keratan dari Kosmo! pada bulan april lepas yang mengutarakan isu ini.
Kuala Lumpur 7 Okt. - Pakar ekonomi dan pengurusan kewangan hari ini berkata, gaji permulaan sebanyak RM2,500 yang diperoleh oleh 'fresh graduate' sudah cukup sekiranya menguruskan kewangan dengan bijak selain mengamalkan tabiat 'mengukur baju di badan sendiri'.

Menurutnya lagi, purata jumlah berkenaan adalah munasabah kerana jika dibandingkan kemahiran mereka dengan risiko yang diambil oleh majikan yang menggaji mereka.

Ketua Jabatan Pendidikan Kewangan Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK) Mohd Adnan Anan Abdullah berkata, mereka yang boros tidak akan merasakan gaji mereka cukup mesti pun angka yang mereka peroleh setiap bulan adalah besar.

"Cukup atau tidak gaji bergantung kepada profil individu. Di Kuala Lumpur, mungkin sukar jika sering makan di luar kerana sehari pun, dalam tidak sedar boleh mencecah RM30.00, belum lagi jika ada tabiat seperti merokok", memetik Bernama.

Beliau juga berkata, jika kewangan masih belum kukuh, mereka yang baru memasuki alam pekerjaan tidak perlu tergesa-gesa membeli kereta.

"Memiliki kereta sendiri pada usia muda memang 'cool' tetapi perlu ingat bahawa kereta datang dengan pakej minyak, tol dan parking selain bayaran penyelenggaraan serta cukai dan insurans tahunan yang agak tinggi", katanya.

Pandangan kami yang sekadar rakyat biasa ini pula , RM2,500 memang lah cukup jika 'fresh graduate' itu seorang yang bujang dan hendak membujang dalam tempoh 4-5 tahun. Angka 2,500 itu memang cukup-cukup makan kalau di bandar. Kalau boleh simpan pun dalam RM 300- RM 800.

Tetapi masalah sekarang ialah:

  • Taraf hidup semakin meningkat 
  • Harga aset kekal semakin mahal (semakin hari semakin mahal)

Jika 'fresh graduate' ni tidak boleh menyimpan wang atau hanya boleh menyimpan wang dalam kuantiti yang sedikit, macam mana mereka ini hendak hidup di masa akan datang, dengan harga rumah dan tanah yang semakin mahal seperti tiada kawalan. Takkanlah nak menyewa sampai ke tua? Bagaimana pula dengan mereka yang mahu berkeluarga?

Katakanlah jika 'fresh graduate' mampu menyimpan RM 2,000 sebulan, ini bermakna dia akan mempunyai wang simpanan sebanyak RM 240,000 dalam masa 10 tahun. Katakanlah purata harga rumah pada tahun ini adalah RM 500,000 (rasanya lebih), simpanan selama 10 tahun pun tak mampu lagi membeli sebuah rumah di Malaysia.

Dan di tambah lagi, kami rasakan pada sepuluh tahun akan datang, harga rumah tadi tidak akan sama. Paling kurang pun RM 750,000. Itu tak dicampur lagi dengan interest dari bank.

Kesimpulan dari kami, jika dilihat dari sudut jangka masa pendek, angka RM2,500 itu boleh diterima pakai tetapi jika difikirkan dari sudut jangka masa panjang, rasanya angka itu tidak relevan memandangkan kos hidup yang semakin hari semakin melonjak naik dan harga asset yang semakin mahal serta tidak dilupakan, pinjaman kewangan dengan interest yang tinggi.

Ini bermakna, angka 2,500 itu perlu dinaikkan setaraf dengan bebanan kewangan yang dialami oleh rakyat pada masa ini dan akan datang.

Sumber: SiakapKeli.com

The Art of Street Marketing

In advertisement you must always be creative. This rule is multiplied when it comes to street marketing due to the fact that while roaming the streets, people are usually focused on getting from point A to point B. The advertisers make huge efforts to be creative enough so that they’ll catch some public attention, and these efforts usually provide us with the most entertaining ads. The following street marketing campaigns from around the world are the ones which made a huge impact, providing the brand they advertise with a huge boost on their sales and image.
ADVERTISEMENT

1. McDonald’s version of pedestrian crossing McDonald's version of pedestrian crossing

2. Ikea’s Bus stop makeover Ikea's Bus stop makeover

3. Mirror mirror on the wall, who’s the fairest of them all? Well, obviously whoever uses Axe!the axe effect

4. Don’t sit on this Kit Kat bench when its hot, the chocolate will melt all over your clothes… Make sure you're not sitting on this Kit Kat bench when its hot, the chocolate will melt all over your clothes

5. As always, Coca Cola is bigger than life! Coca Cola, bigger than life

6. Want to try on a IWC Schaffhausen luxury watch? Catch an airport shuttle! Want to try on one of IWC Schaffhausen's luxury watches? Catch an airport shuttle!

7. A truck size Mars to fight the world hunger… A truck size Mars to fight the world hunger...

8. Promoting the Simpsons movie by making Homer’s fantasy of devouring infinite donuts a reality Promoting the Simpsons movie by making Homer's fantasy of devouring infinite donuts a reality

9. It’s a bird? it’s a plane? No, it’s the new Superman movie! It's a bird? it's a plane? No, it's the new Superman movie!

10. Do you think these drivers are noticing this ‘subtle’ Adidas advertisement?Do you think these drivers are noticing this 'subtle' Adidas advertisement?

11. A Sprite shower on the beach… Free refills!A Sprite shower on the beach... Free refills!

12. There is white, and then there is Ariel white!There is white, and then there is Ariel white!

13. Every kid dreams of having a never ending Hubba Bubba roll…Every kid dreams of having a never ending Hubba Bubba roll...

14. Turning the sewer into a steaming cup of coffee… I’m not sure that Folgers thought this one through… Turning the sewer into a steaming cup of coffee... I'm not sure that Folgers thought this one through...

15. What did I do yesterday evening at 10 pm? Watched Law and Order, and I have a solid alibi… What did I do yesterday evening at 10 pm? Watched Law and Order, and I have a solid alibi...

16. The Copenhagen Zoo’s strange way to attract some attention to its inhabitants…The Copenhagen Zoo's strange way to attract some attention to its inhabitants...

17. IBM is getting creative with some useful advertisingIBM is getting creative with some useful advertising

18. The Nike bench allows no rest, inspiring you to run again! The Nike bench allows no rest, inspiring you to run again!

19. The Economist is enlightening by-passersThe Economist: Inspiring new ideas

20. Imodium illustrates the times when it’s costumers need it the most Imodium illustrates when it's costumers' need it the most

21. This is how Durex is promoting its XXL condomThis is how Durex is promoting its XXL condom

Categories

Quote of the day

Follow Us by Email

Popular Posts

Visitor

free counters

Visitor Traffic

Blog Archive

Calendar

Lets Talk

Other Story

Teknik Buat Blog

Your Infos

Resources



Text Widget

Sweet words are easy to say, Sweet things are easy 2 buy, but sweet people are difficult to find. Life ends when U stop dreaming, hope ends when U stop believing, love ends when U stop caring, friendship ends when U stop sharing.

Followers